Forskjellige Måter Å Fikse Manglende Dll

DotPeek er en av de mest populære gratis dekompilatorene og er tilgjengelig på nettstedet jetBrains. Jeg mistet løsningen på klassebiblioteket, kan jeg åpne .dll fil som er opprettet av class-library. Har egentlig ikke peiling på hva jeg skal gjøre med den. Den dukker windll.com/nn/dll/microsoft-corporation/nt opp ved oppstart av en windows 98- maskin. Jeg får forespørsel om hvilket program jeg vil velge å åpne den i.

  • Easy-PhotoPrint Editor Easy-PhotoPrint Editor Easy-PhotoPrint Editor Vær kreativ med skriveren, og tilpass papirkreasjonene dine.
  • Høyreklikk deretter på NrnR.exe og velg R en som administrator for å åpne Norton Antivirus.
  • Hvis denne feilen startet nylig, kan en systemgjenoppretting ta deg tilbake i tid og forhåpentligvis reversere problemet.
  • Hvis feilen dukker opp når du åpner et bestemt program, for eksempel Internet Explorer eller tredjepartsprogram, oppdaterer du programmet eller installerer det på nytt.
  • Hvis Windows Update ikke klarte å løse feilmeldingen i vcruntime140.dll, fortsett til neste trinn.

Printere på datasaler er typisk satt opp til en felles utskriftskø, som betyr at du skriver ut til printerkøen og så trekker kortet ditt på en vilkårlig av de aktuelle printerne for den køen. Du skal da finne finne din printjobb tilgjengelig der. Ved oppstart, prøv å installere Windows Update på nytt. Hvis problemet fortsatt ikke er løst, prøv neste løsning. I dialogboksen Kjør skriver du inn regedit og trykker Enter for å åpne Registerredigering. Til slutt starter du PC-en på nytt og kjører oppdateringsoperasjonen på nytt. Velg volumet som der du vil installere produktet, og klikk deretter på Reparer diskrettigheter.

Lesetillegget i Lingdys programpakke, som blant annet denne appen er en del av, ble lansert i oktober 2021. Åpne en Kjør-dialogboks ved å trykke Windows-tast + R. Inne i kjøringsvinduet skriver du ‘cmd’ og trykk Ctrl + Shift + Enter for å åpne en ledetekst med administrative rettigheter. Først når Brukerkonto-kontroll -meldingen vises, klikk Ja gi administratortilgang. Hvis du har flere oppdateringer som venter, kan du bli bedt om å starte på nytt før du installerer hver oppdatering. Hvis dette skjer, vennligst gjør det, men sørg for å gå tilbake til denne skjermen ved neste oppstartssekvens og installere eventuelle gjenværende oppdateringer.

Åbning Af Dll

Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren. Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Filmen viser bruk av Lingdys Lesevenn på iPad og iPhone.

Dette vil skape en feil og kan skade PC-en din. Hvis DLL-feilen dukker opp når du håndterer et bestemt maskinvare, bør du oppdatere de riktige driverne.

Sådan Redigeres Dll

Men hvis du er sikker på at du vil redigere en DLL-fil, må du kanskje vise de skjulte filene og mappene på datamaskinen din først. DLL-filer finnes vanligvis i banen, som du får tilgang til ved å åpne Dette teamet, ved å dobbeltklikke på harddisken, dobbeltklikke på “Windows” -mappen og deretter på “System32” -mappen. Hvis du bare ønsker å fikse feilene som oppsto i DLL-filene, er det enklere enn å redigere DLL filer – bruker en computer vedlikehold verktøyet skanne ut og rette opp feilene.